Suomen Kihlakunnanulosottomiesten Yhdistys ry
 Finlands Häradsutmätningsmän rf
     
  Etusivu | Puheenjohtaja | Hallitus | Luottamusmiehet | Koulutus | Kertomukset | Jäsenlehti | Arkisto | Ulosottolaskin | Vanhat karhut ry  
     
 
  Jäsentiedotteet 2021


Palaa arkistoon  
  Suy jäsentiedote

21.09.2021  
  Pääluottamusmiehen ja varapääluottamusmiehen valinta

JHL:n oikeusministeriön ja hallinnonalan pääluottamusmiehen ja varapääluottamusmiehen toimikausi on katkolla vuoden vaihteessa. JHL:n pääluottamusmiehet edustavat liiton kolmen oikeushallinnon yhdistyksen jäseniä. Yhdistykset ovat Suomen Ulosottoylitarkastajat- ja tarkastajat ry, Suomen Haastemiehet JHL ry ja Oikeushallinnon Toimihenkilöt JHL ry.

Yhdistysten muodostama oikeushallinnon neuvottelukunta on valmistellut pääluottamusmiehen valintaa kokouksessaan 20.9.2021 ja neuvottelukunta toimii vaalitoimikuntana.
Pääluottamusmiehenä toimii tällä hetkellä Harri Lepolahti ja varapääluottamusmiehenä Matti Hiitola. Molemmat ovat ilmoittaneet olevansa valmiita jatkamaan.

Muilla pääluottamusmiehen ja varapääluottamusmiehen tehtävistä kiinnostuneilla liiton jäsenillä on mahdollisuus ilmoittautua ehdokkaaksi 15.10.2021 mennessä.
Pääluottamusmies ja varapääluottamusmies valitaan neljän vuoden toimikaudeksi (2022-2025). Jos ehdokkaita on enemmän kuin paikkoja, järjestetään vaalit yhdistysten syyskokouksissa.
Ilmoittautumiset ehdokkaaksi pyydetään toimittamaan neuvottelukunnan sihteerille Harri Turuselle sähköpostiharri.turunen@jhl.fija puh. 050 461 9303.Häneltä saa myös lisätietoja asiasta.

Oikeushallinnon neuvottelukunta
Vaalitoimikunta


 
*   *   *   *   *   *        

  Suy jäsentiedote

21.09.2021  
  Perustäytäntöönpanon sopimusneuvottelut käyntiin

Olemme kiirehtineet perustäytäntöönpanon palkkausjärjestelmää koskevien ves-neuvottelujen aloittamista. Työnantaja on vastannut pyyntöömme ja kutsunut neuvotteluosapuolet valmistelevaan kokoukseen 7.10.2021.
Neuvotteluja varten lisäämme ves-neuvotteluryhmäämme perustustäytäntöönpanon edustuksen ja kokoamme erillisen asiantuntijaryhmän neuvottelijoidemme tueksi. Neuvotteluista informoidaan jäsenistöä säännöllisesti.

Yhdistyksen syyskokous

Suomen Ulosottoylitarkastajat- ja tarkastajat ry:n syyskokous pidetään perjantaina 19.11.2021 klo 13:00 Helsingin toimipaikassa.
Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä sillä rajoituksella, että mahdollisissa vaaleissa äänioikeutta voivat käyttää vain kokouspaikalla läsnä olevat. Kokouksessa käsitellään toimintasuunnitelma, talousarvio sekä valitaan hallituksen jäsenet ja luottamusmiehet. Lisäksi päätetään yhdistyksen ehdokkaista liittovaaleihin. Kokouskutsu ja asialista lähetetään erikseen lähempänä kokousta.

Aluekokoukset

Yhdistyksen syyskokousta ennen pidetään loka-marraskuun aikana jokaisen yksikön osalta aluekokous. Kokoukset järjestetään etäkokouksina ja niissä käsitellään alueen esitys luottamusmieheksi, aluemäärärahan käyttö ja keskustellaan ajankohtaisista edunvalvonta-asioista. Kutsu aluekokoukseen lähetetään luottamusmiehen toimesta.

Julkisten ja Hyvinvointialojen liiton edustajistovaalit

JHL:n edustajistovaalit pidetään 7.2-1.3.2022. Ehdokasasetteluaika on 1.10-15.12.2021.
Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle liittovaaleihin niin ole yhteydessä 15.11.2021 mennessä yhdistyksen sihteeriin Satu Kallioon sähköposti: satu.h.kallio@oikeus.fi
Yhdistyksemme ehdokkaat vahvistetaan syyskokouksessa 19.11.2021.

Suomen Ulosottoylitarkastajat- ja tarkastajat ry


 
*   *   *   *   *   *        

Palaa arkistoon